Lezing Weather Permitting

In 2014 woonde ik twee maanden op Caldey Island, een minuscuul eilandje voor de kust van Wales. Ik maakte een fotoboek over het leven op het verlaten eiland met enkel 28 inwoners. Het boek werd wereldwijd uitgegeven door Aerial Media Company. Regelmatig geef ik lezingen over mijn avonturen op het eiland en het boekmaakproces. Ik vertelde al over mijn werk bij Pecha Kucha, diverse fotoclubs, fotobonden en culturele instellingen.

“Afgelopen zaterdag op de BMK-bijeenkomst jouw lezing bijgewoond. Nogmaals: ik heb intens genoten van jouw beelden met het verhaal dat daaraan gekoppeld was. Maar ook anders om. Jouw verhalen die werden versterkt door de beelden. Ik raakte door het geheel van jouw presentatie, jouw persoonlijke ontwikkeling en de kracht/zelfbewuste wat je uitstraalde onder de indruk tot emotioneel aan toe.” – bezoeker BMK 

 

Alle lezingen kunnen op maat gemaakt worden qua onderwerp en tijdsbestek. Stuur een mailtje naar info@ilsewolf.nl.

SONY DSC