Reizen: Manila, Natte voeten, Kikkers en Modder

Vrijdag. Ik word wakker van een raar geluid dat verdacht veel lijkt op regen. Ik vlieg mijn bed uit en kom tot de conclusie dat het regent. En niet een beetje, nee. Het STORT. Een tropische regenbui in Manila. In het zuiden van Manila was er een tyfoon en wij hier kregen er het staartje van mee. Al gauw bleek dat het te gevaarlijk was om richting de Payatas te gaan omdat het een laaggelegen gebied is, en er veel modderstromen waren.

Ik besloot om iets te doen met het rare weer en ben samen met Philippe, onze leraar, de regen ingegaan. Compleet ingepakt waren we alsnog binnen 5 seconden doorweekt. We zijn rond gaan lopen in het dorpje beneden en hebben mensen geinterviewd over het weer en de klimaatverandering!

En het is gepubliceerd op   http://verspers.nl/foto/join/1751/opmerkelijke-tropische-storm-treft-de-filippijnen/

Hoera! De eerste publicatie is binnen!

 

Post A Comment