Beeldcommunicatie voor bedrijven

De afgelopen jaren heb ik heel wat workshops beeldcommunicatie gegeven aan diverse gemeentes en bedrijven in Nederland. Denk hierbij aan de Gemeente Den Bosch, Gemeente Breda, Gemeente Westland, De landelijke Politie en politieke partijen.

Deze workshop bestaat uit in principe uit 2 delen, waarin ik jouw organisatie leer wat het geheim is van een goede foto en wat dit kan betekenen voor je communicatie. Voor het ene bedrijf kan dit betekenen om de communicatie afdeling wat meer te leren over het maken van een goede foto, maar een Gemeente kan het bijvoorbeeld ook inzetten om medewerkers zelf goede foto’s te laten maken van hun werkzaamheden die vervolgens weer in content op social media verwerkt kunnen worden!

Het grote voordeel is, dat we in deze tijden de workshop gewoon DIGITAAL kunnen doen! Hoera voor het internet! Ben je geïnteresseerd? Mail even naar info@ilsewolf.nl.

Mocht ik jouw bedrijf op een andere manier kunnen helpen op het gebied van beeldcommunicatie, zonder workshop, mag je natuurlijk ook altijd contact met me opnemen.

Categories