8

Bosportret

Het liefste ben ik zo vaak mogelijk te vinden tussen de bomen, op de hei, of bij een ven. Ik kom er tot rust en voel me er thuis.
Ben je ook vaak buiten te vinden? Voelt het bos voor jou als thuiskomen? Wil jij eindelijk eens die mooie foto van jezelf, maar vind je zo’n camera op je neus maar oncomfortabel? Ga dan met me mee, het bos in, voor een bosportret.

Het liefst schiet ik de portretten enkel in het Mastbos (Breda), omdat ik het daar op mijn duimpje ken en precies de juiste plekjes weet te vinden.
Maar bij uitzondering wil ik ook best naar jouw favoriete plek toekomen. Ik breng hiervoor wel extra kosten in rekening.

We gaan 1 a 1,5 uur wandelen, zodat ik je wat beter leer kennen en ik je zo ontspannen mogelijk op de foto kan zetten. Daarna krijg je zo’n 10 beelden digitaal aangeleverd in high res, zodat je ze kan gebruiken voor je LinkedIn, je CV, of thuis aan je muur kan hangen.

Natuurlijk is de situatie in het bos altijd anders. Het seizoen, het weer, het licht, elk van deze componenten zorgt voor zijn eigen sfeer. Een mysterieuze foto tijdens een mistige zonsondergang zal je nooit kunnen maken op een klaarlichte zonnige dag.

We bespreken samen wat een fijn moment is om erop uit te gaan. Ga je met me mee?

Kosten: €349,00

 

Categories