Lesprogramma Fotografie CKV (Kunstvakdocenten)

Afgelopen winter ontwikkelde ik een drie delig lesprogramma fotografie voor de kunstvakdocenten van middelbare school de Nassau in Breda.
Het lesprogramma is gemaakt voor MAVO 3, maar zeker ook geschikt voor andere jaren en niveaus. De leerlingen waren ontzettend enthousiast en een aantal van hen zijn nog steeds aan het fotograferen!

Het programma bestaat uit 3 powerpoint presentaties waarin ik door middel van “vlogs” en voorbeelden van alles uit leg over fotografie. Denk aan perspectief, licht, kader en de verschillende soorten fotografie die er zijn zoals portet, mode, stilleven en landschap. Ook heb ik er opdrachten in verwerkt. Doordat het een powerpoint is kan de betreffende docent zelf nog naar wens opdrachten toevoegen of aanpassen.

Dit lesprogramma is ontzettend makkelijk te gebruiken, juist voor het digitale lesgeven wat nu overal in Nederland aan de orde is vanwege het corona virus.

Ik bied het momenteel aan tegen een gereduceerd tarief van 250,00 euro.
Let op: dit is OOK te betalen met de CJP cultuurkaart. Ik ben namelijk cultuurkaartacceptant en kan gewoon een weborder voor je maken!

Wil je meer informatie of een voorbeeld? Mail dan even naar info@ilsewolf.nl!

 

Categories