Nieuwe website, nieuwe plannen!

Jaaaa een nieuwe website! Dat werd tijd. Mijn oude website was alweer heel wat jaartjes oud en ik kreeg steeds meer het gevoel dat het “strakke” witte design niet meer bij me past. Het afgelopen jaar stond volledig in het teken van de Mantel der Liefde, een project waar ik al mijn tijd en energie in stopte. Eerlijk is eerlijk: mijn werk in opdracht en bedrijfje kwamen daardoor behoorlijk op de achtergrond.

Toen mijn Mantel-collega Carla van Gaalen het logo voor het project ontwierp dacht ik algauw: oh ja! Een huisstijl!
Zodra de Mantel der Liefde storm ging liggen begin dit jaar, vroeg ik haar om ook een logo te ontwerpen voor IlseWolf.nl en zo geschiedde. Een logo, een nieuwe design voor mijn offertes en facturen (Nieuwsgierig? Vraag om een offerte zou ik zeggen!) én in samenwerking met ECDJ nu ook een nieuwe website.

Het voelt als nieuw, fris en geeft me bergen motivatie. Ik heb heel veel zin in nieuwe opdrachten en wil met meer regelmaat gaan bloggen over het ondernemerschap, fotografie, persoonlijke dingen en -oke, omdat jullie zo aandringen- mijn moestuin. Mocht je nou nog behoefte hebben aan speciale onderwerpen of verhalen? Mail me gerust!

Tot snel!

Ilse

Eén reactie

  • Gerrie Vastenbutg

    Hoi Ilse, wat professioneel én mooi,
    Veel succes met al je werkzaamheden.
    Groet,
    Gerrie Vastenburg

Plaats een reactie